Час закоханих! І нових смакових відкриттів від “Біле Сухе”!

Час закоханих! І нових смакових відкриттів від “Біле Сухе”!

Спробуй екзотичний рожевий джин з інтенсивним полуничним ароматом!

Хочеш здивувати свого партнера в День святого Валентина або шукаєш дещо особливе для себе? Сьогодні ми не будемо говорити про багатоскладові коктейлі, а лише про джин, який здатний виділитися сам по собі.

Джин “Sheriton Strawberry” наповнений ароматом полуниці з тонкими та привабливими нюансами ніжної троянди. На смак джин м’який з виразними квітковими нотками та вишуканою смаковою напругою між цитрусовими та полуницею.

Унікальний смак напою досягається завдяки особливому процесу виробництва. Джин потрійно переганяється і виготовляється з використанням суміші рослинних речовин, що відповідає стандартному джину, але в дещо інших пропорціях, щоб дати змогу просочитися настою свіжої полуниці. 

Кращий спосіб смакувати полуничний джин  “Sheriton” – це подавати його в широкій склянці з чотирма кубиками льоду, шматочком рожевого грейпфрута та тоніком преміум-класу.  Якщо ви хочете приправити напій найбільш відповідними інгредієнтами, щоб посилити смак, додайте полуницю, шматок лайму та пригорщу червоних ягід. Також полуничний джин “Sheriton” додає справжній святковий смак келиху ігристого вина.