Глінтвейн! Добре смакує та зігріває!

Глінтвейн! Добре смакує та зігріває!

Лови настрій та насолоджуйся холодною порою року разом зі смачним глінтвейном від “Біле Сухе”! Глінтвейн можна пити у затишних кав’ярнях, на ярмарках, але ми полюбляємо готувати напій власноруч та насолоджуватись незабутнім смаком разом у колі найближчих. Це наш оригінальний спосіб, як провести вечір з друзями та рідними!

Декілька порад, як приготувати ароматний та смачний глінтвейн:

Обирай ідеальне вино

Найкраще червоне вино для глінтвейну — Мерло, Зінфандель або Гарнача. Ці вина темні, фруктові та насичені, а це означає – ідеальний мікс смаків з інгредієнтами, які ми будемо додавати до напою. Шукай вина з нотками джему та ванілі.

Червоні вина з високим вмістом дубильних речовин, як-от Каберне Совіньйон не дуже підходять для глінтвейну, як і легке червоне вино Піно Нуар. 

Купуй у “Біле Сухе” готовий напій для глінтвейну “ZenZen Gluhwein”. Він ідеально об’єднає усі інгредієнти: м’який, солодкуватий смак, що огортає спеції, фрукти та надає напою неймовірний аромат.

Додай спеції та фрукти 

Знадобиться ціла паличка кориці, зірка анісу, мускатний горіх, кардамон, гвоздика – ось у чому полягає секрет неймовірного аромату. Для неповторного смаку використовуй саме цілі спеції, а не мелені.

З фруктів рекомендуємо додати яблука, груші та апельсини. Яблуко та грушу треба нарізати шматочками, а от з апельсина вичавити сік в суміш, а потім вже нарізати решту. Такий заряд вітамінів лише довершить смак глінтвейну.

Піднімай градус напою

Для тих, хто любить міцніші напої можна додати 100 г добірного коньяку або бурбону. Така хитрість допоможе підняти градус напою та цікаво доповнити смак.

Додай солодкий акцент

Смак алкоголю стає різкішим при нагріванні, тому ми радимо збалансувати смаки. Не соромся додавати улюблений підсолоджувач. Цукор — класичний, але краще напій підсолоджувати медом чи кленовим сиропом.

Обирай правильну температуру приготування

Уникай бажання закип’ятити свій глінтвейн, достатньо нагріти напій до температури 80 градусів. 

Прикрашай та смакуй!

Щоб глінтвейн виглядав ще більш святково, перед подачею додай жменю свіжих ягід, особливо напій смакує з журавлиною. Також прикрашай келих глінтвейн шматочками апельсина, чи додай у напій паличку кориці та/або зірочку анісу.

Глінтвейн неймовірно легко готується та за лічені хвилини наповнить ваш дім святковим ароматом!