Кришталево-чистий скарб у чарці

Кришталево-чистий скарб у чарці

В мережі магазинів “Біле Сухе” ексклюзивно презентовано литовську горілку, географічне походження якої регламентується та охороняється правовими актами Європейського Союзу. Горілка “Lithuanian Vodka” визнана найпопулярнішою горілкою у Литві та отримала безліч нагород на міжнародних виставках.



Ключове слово, коли йдеться про “Lithuanian Vodka” – це чистота.  Текстура гладка, як питна вода, і не має настирливих смаків цукру та домішок. Для отримання унікального смаку горілки “Lithuanian Vodka”, при її виробництві використовується спеціальна технологія фільтрації: горілка пропускається крізь пісок та березове вугілля та проходить остаточне очищення через срібні і золоті фільтр

Поспішаємо познайомити вас з двома різновидами цього гарного напою: Lithuanian Original та Lithuanian Gold.

Горілка Lithuanian Original  відома своєю безперечною якістю, чистотою та класичним незмінним смаком цього напою. Географічне походження горілки  Lithuanian Vodka Original було закріплено та охороняється регламентом Ради Європейського Союзу.

Горілка Lithuanian Gold – це флагманська версія горілки від Stumbras, виготовлена з литовського зерна та очищеної питної води.  Горілка відрізняється надзвичайно чистим і дуже м’яким смаком.

Традиційно горілку Lithuanian перед вживанням охолоджують і п’ють в чистому вигляді з маленьких чарок. Горілка Lithuanian Vodka Original та Lithuanian Gold  також можуть служити прекрасними інгредієнтами для різних коктейлів, її можна змішувати з соками або іншими прохолодними напоями.

Lithuanian Vodka найкраща литовська горілка на сьогодні. Рекомендуємо спробувати! 🙂