Три пивних “ТАК” для осінніх посиденьок

Три пивних “ТАК” для осінніх посиденьок

Осінь змінила градус у повітрі, отже нам треба підлаштовуватися та змінювати градус у своєму келиху. На щастя, ми вже маємо ТОП-3 пивних пропозиції саме для цієї осені. Радимо скуштувати всі три різновиди пива Löwen Böhmisch та обрати свій смак осені.

Пиво Löwen Böhmisch виробляється в Німеччині, за технологією верхового бродіння з 1868 року. Пивоварня поєднує класичні прийоми, рецепти та інгредієнти свого регіону з сучасним обладнанням. Воду для пива беруть зі свердловини 200 метрової глибини.

Перше пиво в нашій трійці – Löwen Böhmisch “Export”. Пиво низового бродіння, ячмінне, з яскраво вираженою гіркотою. Смак пива досить насичений з відчутною гіркотою німецького хмелю з тривалим післясмаком.

Löwen Böhmisch “Dunkel” ідеально підходить для осені. Темний лагер з нотками горіхового солоду з відтінком карамелі, а також пряними ароматами схожими на корицю. Післясмак з легкою шоколадно-кавовою гіркотою.

Ще один німецький пивний варіант на осінь – Löwen Böhmisch “Helles Lаger”. Фільтроване і пастеризоване пиво світло-солом’яного кольору. “Helles Lаger” – пиво низового бродіння, ячмінне, з легкими солодовими, квітковими відтінками в ароматі. Має освіжаючий, легкий, з помірною гіркотою німецького хмелю смак та збалансований, помірно хмільний післясмак.