Серце Сицилії! Спробуй вино з більш ніж піввіковою історією!

Серце Сицилії! Спробуй вино з більш ніж піввіковою історією!

Сицилія смакує точно як келих вишуканого червоного “Conte di Matarocco Nero d’Avola”. Сонячний клімат Сицилії, сповнений легких морських бризів, що робить структуру даного вина дуже багатою та неоднорідною, з міцним ароматним букетом та атласною текстурою. Вино “Conte di Matarocco Nero d’Avola” виготовлено з корінного сицилійського червоного винограду Nero d’Avola, назва якого означає “чорний з Аволи”, … Continued

Сицилія смакує точно як келих вишуканого червоного “Conte di Matarocco Nero d’Avola”. Сонячний клімат Сицилії, сповнений легких морських бризів, що робить структуру даного вина дуже багатою та неоднорідною, з міцним ароматним букетом та атласною текстурою.

Вино “Conte di Matarocco Nero d’Avola” виготовлено з корінного сицилійського червоного винограду Nero d’Avola, назва якого означає “чорний з Аволи”, а Авола – це містечко на південному сході Сицилії. Більшу частину 20 століття Nero d’Avola використовували як виноград для купажування, але в 90-х виноробні почали робити високоякісні сміливі сортові вина, які завоювали особливе місце як у серцях італійців, так і у поціновувачів з усього світу.

Вина Nero d’Avola, як правило, виробляються як щільні, темні, з ароматами, що нагадують чорні фрукти та шоколад, або як молоді та свіжі вина, що характеризуються вишневими та трав’яними нотами. Вино “Conte di Matarocco Nero d’Avola” має яскраво-рубіново-червоний колір з фіолетовими відтінками. Сильні фруктові аромати видають ноти вишні, що формують збалансований та елегантний смак. Вміст алкоголю 12%, що робить вино досить складним та виразним. 

Чудово поєднується з різноманітними стравами, від білого та червоного м’яса до сирів середньої витримки. Також чудово підходить для закуски зі салямі, ситного рагу та м’яса на грилі.

Спробуйте келих червоного “Conte di Matarocco Nero d’Avola” й  по-справжньому італійське задоволення вам гарантовано!