| Магазини
Каталог
Контакти
Отримуйте новини та знижки
Каталог
Коктейлі на горілці: рецепти для домашніх експериментів

Коктейлі на горілці: рецепти для домашніх експериментів

"Журавлинний бриз"

 

Для приготування коктейлю з фірмовим терпким смаком і легкою гіркуватістю знадобляться:

Горілка — 40 мл.

Журавлиний сік — 120 мл.

Лід — до 200 г.

Грейпфрутовий сік — 30 мл.

Приготування:

Високий келих наповнити льодом, влити горілку та грейпфрутовий сік. Ретельно перемішати. Додати журавлинний сік. Знову перемішати. Прикрасити скибочкою лимона або грейпфрута.


"Кривава Мері"


Це класика для любителів гостренького. Ідеальний варіант для бранчу!

Інгредієнти:

50 мл горілки

100 мл томатного соку

10 мл лимонного соку

Крапля соусу Табаско

Крапля соусу Ворчестер

Сіль і перець за смаком

Лід

Перчик або оливка для прикраси

Приготування:

У шейкері змішайте всі рідкі інгредієнти з льодом. Ретельно збовтайте і перелийте в склянку. Прикрасьте гострим перчиком або оливкою.


"Космополітан"

 

Елегантний і яскравий коктейль із нотками цитрусових.

Інгредієнти:

40 мл горілки

15 мл лікеру Куантро

15 мл журавлинного соку

10 мл лимонного соку

Лід

Шкірка апельсина для прикраси

Приготування:

У шейкері змішайте всі інгредієнти з льодом. Збовтайте і процідіть у коктейльний келих. Прикрасьте шкіркою апельсина.


"Горілка Тонік"

 

Це простий і освіжаючий напій, який легко готувати.

Інгредієнти:

50 мл горілки

150 мл тоніка

Лід

Лайм або огірок для прикраси

Приготування:

Наповніть високу склянку льодом. Додайте горілку і тонік. Легко перемішайте і прикрасьте лаймом або скибочкою огірка.


"Солоний пес"

 

Цей коктейль із грейпфрутовим соком ідеально підійде для любителів фруктових напоїв.

Інгредієнти:

50 мл горілки

100 мл грейпфрутового соку

Сіль для обідка келиха

Лід

Приготування:

Келих зволожте лаймовим соком і обмакніть обідок у сіль. Наповніть склянку льодом, додайте горілку і грейпфрутовий сік. Злегка перемішайте.


Незвичайні коктейлі з горілкою

 

"Гарбузовий олд-фешн"

 

Цей простий лонгдринк приваблює незвичайним смаком. Для його створення знадобляться:

Горілка — 25 мл.

Біле вино ігристе — 150 мл.

Гарбузове пюре — 4 ч. л.

Кориця — на смак.

Приготування:

Пюре можна взяти магазинне або власного приготування. Другий варіант кращий — маса буде ароматнішою, а смак коктейлю — більш насиченим. В охолоджений келих під шампанське влити горілку, вино та пюре. Добре перемішати. Обідок прикрасити сумішшю цукру й кориці.


Секрет успішних коктейлів вдома: обирайте якісну горілку, свіжі інгредієнти і не бійтеся експериментувати!

Смачного та відповідального споживання!
!Алкоголь лише для повнолітніх!


Залишайтеся на зв'язку